Linija za izbeljivanje kože/ Cleansing & Brightening & Even Skin Tone

Vital Essences „pigmented skin“

Vitalne esencije za „kožu sa pigmentacijama“

Ovaj dubinski preparat za negu sa 100% prirodnim esencijalnim uljima reaktivira ćelijske funkcije za izbeljivanje.  Usmeren je na proizvodnju melanina, koji učestvuje u pojavljivanju tamnih fleka.  

Brightening Cleansing Gel Milk

Čistač mleko za izbeljivanje

Prvi korak u SWHITE metodi izbeljivanja kože, Čistač gel mleko za izbeljivanje temeljno čisti kožu i uklanja šminku. Obogaćeno je melanoksilom i stabilizovanim vitaminom C, obezbeđujući  neposredno izbeljivanje kože.

Brightening Cleansing Oil

Čistač ulje za izbeljivanje

Ovo izvanredno ulje se nanosi na celo lice da bi dubinski očistilo kožu i uklonilo šminku, oslobađajući svoje aktivne sastojke za izbeljivanje. Nakon kontakta sa vodom, transformiše se u emulziju, jednostavno se ispira čineći kožu čistom i vedrom.

Brightening Toning Lotion

Tonirani losion za izbeljivanje

Obogaćen melanoksilom, ovaj losion se nanosi posle Gel mleka ili ulja za čišćenje. Koža je pripremljena za naknadno nanošenje preparata za izbeljivanje.

30 Day Cream Face Brightening Cream SPF 30

30-dnevna krema za izbeljivanje lica sa zaštitnim faktorom 30

Nakon 30 dana, ten je svetliji i tamne fleke su umanjene. Ova krema sadrži melanoksil i stabilizovan vitamin C, moćne sastojke za izbeljivanje, kao i filtere protiv UV zraka radi zaštite kože tokom dana.

30 Night Cream Cell Brightening Face Cream

30-noćna krema za izbeljivanje lica

Posle 30 dana, ten je vidljivo svetliji i ujednačeno toniran, i tamne fleke su umanjene. Ova noćna krema deluje tokom spavanja, kada je ćelijska aktivnost na svom vrhuncu, a koža nije pod uticajem štetnih dejstava UV zraka. Ovo je idealno vreme za moćne sastojke za izbeljivanje da optimalno tretiraju kožu.

14 Serum Intense Brightening Serum

14-dnevni serum za intenzivno izbeljivanje

Ovaj intenzivni tretman pomaže pojačavanju i ubrzanju vidljivih rezultata izbeljivanja kože. Posle 14 dana, serum vidljivo ublažava tamne fleke i oplemenjuje teksturu kože čime se postiže savršen ten.

10 minutes Mask Instant Brightening Mask

10-minutna maska za momentalno izbeljivanje

Posle 10 minuta, ten je blistaviji i svetliji. Melanoksil i stabilizovan vitamin C, moćni i visoko koncentrovani aktivni sastojci maske, obezbeđuju momentalni efekat za povećavanje izbeljivanja. Idealna je za početak SWHITE programa za izbeljivanje kože.