Vitalne esencije/ Aromatherapy beauty care

Čudesna formula sa Esencijalnim uljima

Esencijala ulja imaju izuzetna blagotovrna stvojstva koja poboljšavaju lepotu kože. Mary Cohr je izabrao tri ključna, 100% prirodna Esencijalna ulja – Lavandu, Žalfiju i Ruzmarin – zbog njihovog efekta i komplementarni rezultata u nezi kože.

  • Esencijalno ulje Žalfije Korišćeno hiljadama godina za regeneraciju kože, ovo esencijalno ulje pojačava blagotvorna svojstva koja doprinose revitalizaciji i regeneraciji kože.
  • Esencijalno ulje Ruzmarina – Poznato po svom dejstvu pročišćavanja, ovo esencijalno ulje daje koži prirodu energiju koja joj je potrebna, ostavljajući lie vidljivo zategnutijim.
  • Esencijalno ulje Lavande – Ovo umirujuće esenijalno ulje je idealno za opuštanje kontura lica.

Blagotvorno dejstvo Esencijalnih ulja bez masnog filma ili vidljivog sjaja

Istinski “energetski koncentrati”, Esencijalna ulja su toliko aktvini da se mogu koristiti samo kada su razređeni u velikoj količini neutalnog ulja, koje deluje kao medijum. Esencijalna ulja veoma brzo prodiru u kožu, gde ulje koje je medijum ostaje na površini kože, ostavljajući vidljivi sjaj.

Mary Cohr je načinio preokret u upotrebi Esencijalnih ulja tako što ih je dispergovao u hidrogelu. Ovaj način poboljšava njihovu penetraciju i ne ostavlja mastan film na koži kao i vidljivi sjaj. Vitalne Esencije Mary Cohr brenda su izuzetni proizvodi za negu sa takvim svojstvima da poboljšavaju lepotu svakog tipa kože.

Revolucija u dnevnoj nezi kože

Kao novi korak u dnevnoj rutini nege kože, Vitalne Esencije povećavaju pročišćavajući efekat čistača tako što eliminišu mikrobne nečistoće i osiguravaju da je koža mnogo više prijemčiva za poboljšanje njene lepote kroz apsorpciju i asimilaciju aktivnih sastojaka.

Vitalne esencije su dostupne u 5 verzija: za dehidriranu kožu, devitalizovanu kožu, suvu kožu, masnu kožu i pigmentovanu kožu.

Preporučena od strane Beauty terapeuta, prema vašem tipu kože, Vitalne esencije se nanose pre proizvoda za negu.