O NAMA

Dermavita je ekskluzivni zastupnik i distributer za korporaciju Guinot/Mary Cohr Institut Paris već 20 godina

 

Dermavita je ekskluzivni zastupnik i distributer za Guinot Institut Paris već 20 godina, a već 5 godina i Mary Cohr Instituta Paris koji postoje u Francuskoj više od 50 godina.

Misija Dermavite tima je zadovoljenje zahteva modernog tržišta i stvaranje svesnosti o snažnom i kvalitetnom brendu. Takođe i konstantno praćenje novih trendova kako na domaćem tako i na stranom tržištu. Kao ekskluzivni distributeri, svojim iskustvom i profesionalnošću mi ćemo i diktirati trendove u službi lepote. Mi to možemo!

Jer imamo: snagu brenda, širok spektar usluga, zagarantovanu lepotu. Jer nudimo: kvalitet, inovativnost, raznovrsnost. Na čelu ove kuće kod nas je doktorka Valentina Petrušić koja već 20 godina ulaže svoje znanje u profesionalnu kozmetiku Instituta Paris.

MARY COHR INSTITUT LEPOTE JE MESTO KOJE NUDI PROFESIONALNE TRETMANE I SAVETE ZA NEGU KOŽE, GDE ŽENE MOGU SLOBODNO IZRAZITI SVOJE POTREBE I ŽELJE KOJE ĆE UZ NAŠ STRUČNI KADAR BITI OSTVARENE. 

Mary Cohr Beauty terapeuti pomažu ženama da istaknu svoju lepotu i mladolikost preporučivanjem prilagođenih tretmana koji momentalno pružaju vidljive rezultate. Terapeuti stiču neprekidne visoko kvalitetne treninge u skladu sa jedinstvenim i ekskluzivnim protokolima, koristeći istovremeno i manuelne i mašinske tehnike.
U periodu od blizu 50 godina, Beauty terapeuti održavaju svoje obećanje ženama, zahvaljujući Mary Cohr-u.

Ovaj jedinstveni brend je posvećen pružanju najdelotvornijih tretmana lepote ženama, uključujući primenu vrlo efikasnih aktivnih sastojaka koji su proizvedeni u skladu sa farmaceutskim standardima pod nadzorom visoko kvalifikovanih stručnjaka.