Linija za blagostanje kože/Well-Being

Plaisir de Peau

Osvežavajuća vodica za telo

Ova vodica za telo je obogaćena notama  sveže ruže, crne ribizle i limuna koje ubrizgavaju miris zajedno sa zadovoljstvom. Ostavlja kožu mekom i diskretno namirisanom tokom celog dana. 

Energising Essences

Energetske esencije

Ova osvežavajuća dermo-energetska voda koja se umasira u kožu tela, momentalno obnavlja vitalnost i tonus kože. ENERGETSKE esencije „revitalizuju Vašu kožu“ , a esencijalna ulja obezbeđuju kompletni program podmlađivanja za Vaše telo!

Exquisite Oil

Izuzetno ulje za telo i kosu

Exquisite Oil je je izvanredno ulje koje obnavlja mekoću i gipkost kože. Njegova izuzetna          svojstva potiču od Kamelina ulja, luksuznog aktivnog sastojka koje prelepo poboljšava kožu i čini je beskrajno mekom. Takođe je idealno za obnavljanje sjaja i savitljivosti kose. 

Exquisite Shimmering Oil

Izuzetno ulje sa šljokicama za telo i kosu

Ovo izuzetno lagano ulje sa finim sjajem omekšava i ulepšava kožu, obavijajući je velom šljokica sa suptilnim glamuroznim mirisom.

Soothing Refreshing Gel

Umirujući osvežavajući gel

Umirujući gel koji otklanja osećaj teških, umornih nogu, delujući osvežavajuće i olakšavajuće. Ovaj gel sadrži mentol koji momentalno obavija Vaše noge osećajem intenzivne, dugotrajne svežine. Osećaji tromosti i problemi sa cirkulacijom nestaju. Vaše noge su ponovo lagane i dobrog tonusa.